Om behandleren

Jeg hedder Peter Seehagen, og er 49 år, har 3 skønne børn 1 datter og 2 drenge. Er p.t. semi jyde. Jeg er født og opvokset mine første 4 år i det sydamerikanske land Columbia i og omkring hovedstaden Bogota. Blev adopteret til Danmark i 1974 og har fået min danske opdragelse og oplevelser i Roskilde området, Som 17 årig flyttede jeg hjemmefra og begyndte som maler og har siden videreuddannet mig og er i dag specialist i indeklima. I min fritid har der været meget sport både som udøvende og som træner.

Vejen til egen indsigt: Kender vi alle ikke denne situation at hverdagen er fyldt op af rutiner hvor vi ikke når eller for prioteret at stoppe op for at mærke efter hvordan vi har det. Jeg er en af mange der har haft denne oplevelse tæt inde på kroppen i mange år og til tider tangerende til stress, og hvad har det været værd, mange gode ting men dog via mange ikke så hensigtsmæssige veje, hvor oversprings handlinger er udført såsom at renovere huse i stedet for at kigge indad eller være god ved mig selv, for mig var det vigtigste, jeg følte at omverden havde det ”godt” og det måtte gerne være bekostning af mine egne behov.

Over en 3 årige periode talte jeg tit med min veninde om den spirituelle verden. Jeg var meget en ”træmand” med sort-hvid livs opfattelse og derfor var vejen meget lang og uklar hen imod at se værdien i, at prioritere mig selv, istedet for min omverden. Der skulle en skilsmisse til, før jeg stoppede op og følte efter. Først troede jeg, at det var tilfældigt, at jeg begyndte at uddanne og praktisere Reiki heling via den internationale Reiki mester forening ”The Reiki Alliance (1983) og Reiki mester Hanne Fritzbøger, hvis Reiki mester linie er 6. led i kæden af Reiki mestre uddannet af dr. Mikao Usui. Men nej, at det ikke var tilfældigt, stod nu klart i min bevidsthed.

Hvad har Reiki heling givet mig: Masser af ro, overskud, energi og en stor viden om mig selv og redskaber til at skabe balance og harmoni. For ikke at glemme, at der er blevet skruet meget op for selvtilliden og troen på egen evner. Uha, hvor havde jeg fortrængt meget og foretaget mange oversprings handlinger på min vej udviklings vej.  Nu har jeg fået noget indsigt og det overskud, hvor jeg kan give mere kærlighed til min selv og omverden, fordi jeg elsker mig selv, for den jeg oprindelig er.


Flod i Columbia