Regressionsterapi

Regressionsterpi hvad er det ?

Terapiform hvor det er muligt at gå tilbage i tiden og kigge på vores liv med nuværende livserfaring, dermed er det muligt at arbejde med sig selv, ved kontakt med handlemønstre, så gamle og evt. dybe traumer kan blive forløst, tilgivet og omprogrammeret til hensigtsmæssige handlemønstre.  Ydermere give indsigten, ved at komme tilbage i tiden,  årsagen og rammerne for  handlemønstre og reaktioner i bestemte situationer, som vi ubevidst bliver styret af, fordi kroppen lager og husker reaktionsmønstre.

Sammenhængen mellem fysiske skevanger og psykisk påvirkninger vil også være muligt at se og handle på, efter livs indsigten. Denne indsigt kan være i dette liv, foster stadig  eller i tidligere liv.
Min største oplevelser med regressionsterapi var da jeg ser og oplever sekvenser fra barndom i Columbia og ved foster stadig. Har fået indsigt i min tidligere utryghed, mangelende selvtillid og frygten for at blive svigtet. Kan i dag se hvorfor jeg tidligere har handlet uhensigtsmæssigt og fortaget mange mærkelig valg. Fik indsigten med min voksne livssyn og det at kigge på mig selv som spæd og barn har givet en utrolig ro, forståelse, og åbnet op, for tilgivelse og vist hvilke kompetencer jeg indeholder. Dette satte jeg mig for at vise (se herunder, kompetence sol) mig selv når jeg var tvivlende.

Mit  kompetence sol:


Bruger meget, de nu synlige kompetancer når følelser bevæger sig ind mod de gl. handlemønstre, wowe det er ret vildt hvor meget jeg har undertrygt.

Terapiformen er effektiv, blid og målet er at give værktøjer til at ændre uhensigtsmæssige reaktioner og imødekomme ubehaglige situationer med ændret handlingsmønstre, konstruktivt overskud og kærlighed.