Reiki healing

Reiki healing ”Universel Livsenergi” Reiki healing, er et af mange effektive alternative behandlingsformer til at øge energier, og starte kroppens selvhelbrednede processer, som er afsætte til at kroppen kan “reparere” og starte fysisk og psykisk udvikling.

Selvhelbredende processer

Eksempel: En fysiske skade eller psykisk udfordring konstateres, dette kan være forårsagede af manglende energier. Kroppens signalere,  at nu er der virkelig brug for tilføjelse af energierne. Reiki healing kan fornemmes på mange måder for den enkelte, det er kroppen der arbejder vi  energifelter. Mange fornemmer også en koncentreret varme, og som en lettelse i sind og krop. Selv om man ikke at mærke noget, så finder healingen sted. Reiki har sin egen indbyggede intelligens” og ”energien” vil af sig selv strømme til de steder, hvor der er brug for energien. Efter selve behandlingen arbejder healings-energien videre i kroppen. Ved let håndspålæggelse i forskellige håndstillinger, hvor du ligger trygt og godt med træppe og med en pude på en brix med afslappende musik bringes ned hvor du slapper af og måske falder lidt hen eller sover tungt. Mine erfaringer er en behaglig varme og jeg ser mange farver og nej, jeg har ikke indtaget noget euforiserende. Efter en Reiki-behandling vil det være hensigtmæssigt at tage den med ro, slappe af, dog har jeg oplevet at klienten efter få behandlinger er blevet fyldt med energi og ideer, som ønskes udleves  med det samme . Hvad kan en Reiki healing behandling hjælpe dig med:
  • Reiki healing behandling er alsidig og kan bruges til at behandling af sygdomme og tilstande både på mennesker og dyr.
  • Understøttende og øget synergieffekt med andre behandlingsformer og metoder.
  • Reiki healing behandling understøtter et medicinsk forløb, og hjælper med at nedtone bivirkningerne.
  • Reiki healing behandling støtter og styrker dit immunforsvar, giver god modstandsdygtighed, og hjælper dig til at komme dig over sygdom eller skader.
  • Reiki healing behandling, imødekommer og behandler stress, afspænder og giver energi til krop, sjæl og psyke
  • Reiki healing behandling er effektiv mod muskel- og ledsmerter herunder sportsskader.
  • Reiki healing behandling er effektiv mod betændelsestilstande og infektioner.
  • Reiki healing behandling afbalancerer chakra systemet
Kort sagt er en Reiki healing behandling alsidig, kraftfuld og effektiv Antal behandlinger : Antallet af behandlinger er individuelt afhængig af kroppens tilstand og kendes ikke præcist og kan variere meget. Det ses ofte at de gener, som kroppen gerne vil reparere, har været lang tid, undervejs af forskellige årsager. At der føre ” dagbog” efter behandlingerne er en god måde se ændringerne fordi kroppen har brug for tid efter hver behandling til reparere fysisk som mentalt og derfor anbefales et individuelt behandlingsforløb. Chakra farver – De 7 chakraer og deres betydning. For dem der ikke ved hvad chakraer er, kan jeg fortælle at det drejer sig om de 7 grundlæggende energicentre i kroppen. Hvert chakra relaterer til en større nervebane, der forgrener sig ud fra rygraden og påvirker specifikke kropsdele og kropsfunktioner. Derudover er de 7 chakraer også forbundet med specifikke chakra farver, lyde og meget mere.
Rød er Rod chakraets farve, også kendt som Muladhara. Dette chakra findes nederst på rygsøjlen og sørger for at holde os nede på jorden, samtidig med at det forbinder os med de universelle energier. Dette er det første chakra for enden af rygsøjlen. Det giver jordforbindelse, tillid, tilhørighed og formindsker mistillid. Orange er Hara chakraets farve, også kendt som Svadhisthana. Chakraet findes under navlen, tæt ved kønsdelene. Det er forbundet med de seksuelle organer og det reproduktive system. Ved at åbne dette chakra frigøres frugtbarhed og kreativitet. Det stimulerer seksualitet og følelser. Gul er Solar Plexus chakraets farve, også kendt som Manipura. Dette chakra findes i maveregionen og er tilknyttet til organer og muskler i dette område. Chakraet repræsenterer vitalitet og vilje. Når det er åbent, så hjælper det folk med at finde deres indre styrke. Det gør drømme og mål til virkelighed. Grøn er hjerte chakraets farve, også kendt som Anahata. Chakraet findes i midten af brystregionen og er forbundet med hele området, hjertet, lunger, kredsløbssystemet og nerverne omkring hjertet. Chakraet forbinder den fysiske verden med den åndelige verden. Ved at åbne dette chakra får man mulighed for at elske mere, få mere medfølelse og empati. Blå er hals chakraets farve, også kendt som Vishuddha. Dette chakra findes i halsen og er tilknyttet hals, nakke, hænder og arme. Det er forbundet med tale og hørelse, og tilskynder åndelig kommunikation. Dette chakra kan forbedre clairvoyance og mere specifikt clairaudience, når det åbnes Indigo er pande chakraets farve, også kendt som Ajna. Chakraet er placeret øverst på hovedet. Det er vores forbindelse til den universelle ubevidsthed. Lilla er krone chakraets farve, også kendt som Sahasrara. Dette chakra findes på toppen af hovedet og er tilknyttet den øverste del af hovedet, nervesystemet og hjernen. Det repræsenterer rene tanker. Chakraet forbinder os med den uendelige bevidsthed. Ved at åbne det kan man få adgang til en dybere åndelig forståelse. Åbning af chakraet kan give klarsyn, intuition, integritet og mindske følelsen af fortvivlelse.